söndag 30 maj 2010

Shut it down

Helgen har varit bra, firade 9 månader med boyie i fredags. Blev lasagne och film bara, inget speciellt. I lördags provjobbade jag på Enehall hotell, städade rummen och vek tvätt. Jobbade mellan 9-16. Fanns inte så mycket att göra så vi ströva mest runt och försökte komma på saker att fixa i två timmar innan man kunde gå hem. Men det gick bra, känns rätt chill faktiskt och tror jag kan trivas där. Senare på kvällen kom lite folk hem till mig och boyie. Vi stack senare ner till stranden där Carro och lite andra människor hade tänt en brasa och bjöd på dricka. Var väldigt mysigt men sjukt kallt, dumt nog hade jag bara shorts på mig så fick låna Carros filt för att inte dö. Vi stack hem vid 3, och folket somna till Star Wars medan jag gick och la mig i sängen. Så ja det va en bra helg, och nu måste jag skriva klart min uppsatts om Jeff Buckley. Måste vara inne till engelska c senast tio i fyra imorgon.
Sandras bild från igår, tog inga egna (:

måndag 24 maj 2010

söndag 23 maj 2010

Home again

Ja jo är ju nu en vecka sen vi kom hem från Spanien, Lloret de mar. Det var helt underbart där, värmen, solen, vännerna och barerna. Vill lätt åka dit igen, kanske redan i vinter? Hoppas på det iaf, åka ner med boyie och kanske dra med sig några vänner. Hade varit väldigt mysigt.

söndag 2 maj 2010

H&M fall/winter 2010


Smakprov på H&M's höst/vinter kollektion 2010 Är absolut kär i ponchon längst upp till vänster.
För några dagar sen tinade jag och boyie upp frusen pasta till köttfärssåsen.

Det ska vara korv på valborg!

Valborg blev ju inte direkt som planerat med allt regn och så. Men vi fixa ändå korvar i boyies lägenhet och gick ner till hamnen senare under kvällen. Men med dom bästa blir allt ändå roligt tillslut!