måndag 25 april 2011

torsdag 21 april 2011

Orange!

Nu ska jag iväg till pappa och städa lite och ikväll blir det party på Madison. Det var längesen, har inte varit där sen i somras! Föresten var jag ju i Helsingborg i måndags med flickorna och fick med mig lite fint hem. Är väldigt inne på en av säsongens hetaste färger, orange!

More to come.

måndag 18 april 2011

Helsingborg

Var i Helsingborg med två tjejer från klassen efter jobbet idag. Blev lite shopping och god mat på Mezo. Föresten fixa jag hål i örat hos mini polski igår håhå

söndag 17 april 2011

Efter att ha varit inaktiv i en vecka känner jag att gymet är ett måste. Skönt att det är tvärs över gatan med!

New Yorker


Whoop whoop

Tillbaka från Helsingborg där jag hämtat Issa, Lollo, Tim och Jack. Nu blir det sängen!

lördag 16 april 2011

Siesta!

Biljetten är nu utskriven, och i bilen kommer änsålänge Louise och hennes vän sitta med mig. Kan knappt vänta tills jag år se mina beloved Kooks!

onsdag 13 april 2011

Ny design

Vad tycker ni? Själv är jag väldigt nöjd. Ni kan väll trycka på en av rutorna här nedanför? (:

måndag 11 april 2011

Vad fanns i paketet?


Meghan Tonjes

Måste bara säga hur sjukt grym den här tjejen är. Har lyssnat på henne ett tag nu men kände att jag måste dela med mig. Hon har dessutom mycket välförtjänt varit med på Ellen Degeneres show.


torsdag 7 april 2011

En spark i sidan varje sekund

Var hos Dr. Torbjörn idag och lämna ett prov, ja det var urinvägs infektion och den har spridit sig upp. Fatta det som att den spridit sig till njurarna, så fick penicillin som jag ska knapra tre gånger om dagen. Jag som knappt kan komma ihåg mina p-piller, hur ska detta gå?

Fyndade förövrigt ett par ballerina skor för några dagar sedan.Ser nästan exakt ut som dem jag köpte i Polen för några år sen men som aldrig ville passa mina stackars fötter. Super! Och de gamla säljer jag på Tradera.
Fick äntligen ett paket jag väntat på sen slutet av förra veckan med, jätte nöjd. Bilder på det får ni se senare, kan ju inte lägga upp allt på en gång!

onsdag 6 april 2011

Malmöe

Vart i Malmö idag med klasserna som har Människan socialt och kulturellt för att besöka Moskén. Det var faktisk ganska intressant, även fast man redan vet i princip allt han berättade om. Efteråt mötte min kära syster och hennes man upp oss så jag fick tillbaka mitt Next presentkort. Sen följde vi efter dem in till Entré där jag fick agera guide till dom andra små flickorna som aldrig shoppat i Malmö förr haha
Men det var mys och jag fick beställt min väska. Fick dessutom ett par underbara skor från New Yorker av Vickan istället för bensin pengarna. Bild kommer upp senare!

För övrigt har jag fortfarande jätte ont i sidan. Det började i måndags med att jag satt fel i soffan framför datorn och fick ont i ryggen. Men sen urartade det till att jag knappt kan gå utan att knapra värktabletter. Fruktansvärt jobbigt, kunde inte sova igår heller för hur jag än vred mig så gjorde det ont.Om det inte går över snart blir det doktorn även fast han antagligen kommer säga att det är nån muskel som är i kläm och det ända jag kan göra är att vila, det funkar ju uppenbarligen inte heller.

Oh well, chao!

lördag 2 april 2011

Loreal Voluminous Million Lashes

Kan definitivt rekommendera denna mascaran, den är väldigt byggbar och klumpar inte. Man kan välja om man vill ha lite mer naturlig eller en mer dramatisk effekt beroende på hur många lager man tar på. Den är inte dyr och håller vad den lovar.

Sittin on tha toilet


Blir aldrig gamla!