lördag 28 maj 2011

Tjejkväll i Ängelholm 27/5



Kvällen började med en super god middag på M&M följd av förfest hos Viktoria där det blev en hel del vin, oanständigt prat och en eller två olyckor. Kvällen avslutades på Morris med dans och en random polack som inte ville låta mig vara ifred. 

söndag 22 maj 2011

Loppis!

2 för 10 kr 
+ lite små saker till lägenheten och en mugg till bf för sammanlagt 15 kr
Blev framför allt nöjd med skjortan, perfekt oversize

måndag 16 maj 2011

Tjejkväll i Ängelholm 13/5




Vi började kvällen med att äta på Simon's på torget. Åt en super entrecote med kryddsmör. Sen vidare till Louise från klassen där vi förfestade. Sedan gick vi till Torstens och dansa lite på deras icke existerande dansgolv och sen avslutade vi det på Morris på deras faktiska dansgolv.

måndag 9 maj 2011

Var i Hembygdsparken med skolan idag, vi hade tips promenad med fritid för funktionshindrade. Hitta en ekorre som inte alls var rädd för oss, lite mysigt sådär. Fick tyvärr ingen ok bild på den dock.

söndag 8 maj 2011

20 års firande av Issa!








Borjade kvällen hos Issa med mat och tårta, vanlit firande. Sen stack vi till Ängelholm och placerade oss på Saloon där vi satt rätt länge, hade turen att få ett bord då det var rätt fult. Kvällen avslutades på Morris där vi shakea loss och innan hemfärd blev det en kebabtallrik.

fredag 6 maj 2011

Fick en ny foundation av pappa när vi var på Maxi. Har inte varit så här brun sen jag var liten!  Har hittills varit tvungen att köpa de dyrare märkena för de är de enda som haft min nyans, men nu kan jag köpa sommarfoundation på Maxi håhå (:

måndag 2 maj 2011

Årets första mjukglass

Var i Hov med pappa för att lämna lite saker hos en bekant. Innan vi åkte hem bjöd han på mjukglass med sån där grön sås. Muums!