lördag 28 april 2012

I Malmö

Firar min syster i Malmö. Grillmästarn och tvillingarna är på G!

fredag 27 april 2012

New in

Köpte en ny sport bh igår och hittills är den värd varenda krona. Den första sport bhn jag köpt som faktiskt håller grejerna på plats!

tisdag 24 april 2012

Lunch på mcdonken

Hade inflyttningsrabatt på donken så jag och Lollo använde dom på lunchen idag ;)

måndag 23 april 2012

Pink goodness


Shorts från conscious collection!

Sex timmar extra

Slutade kl 12 idag, men jag och Lollo stannade kvar till sex för att göra klart redovisningen i Folkhälsa. Vi har skrivit om skönhetsideal, blev intressant faktiskt. Vi använde oss lite av skönhetsbubblan bla

söndag 22 april 2012

Natt

Jobbade natt för första gången igår/idag. Gick faktiskt bra, dock nicka jag till lite vid fem när vi tog paus. Får se om det blir fler nätter!

tisdag 17 april 2012

Naked bars!


Testade att göra mina egna "naked bars" ikväll. Dom blev faktiskt rätt bra för att vara första gången. Dock kom jag fram till att man måste krossa nötterna först innan man mixar allt! Det som är så bra med dem är att alla ingredienser är naturliga och de mättar super bra. Om jag lyckats få till dom som dom man köper på Nakd juice bar innehåller de dessutom bara 135 kcal.
Här är receptet om du vill testa.
Ca 1 dl russin
100 g dadlar
2 dl cashew nötter
2,5 msk kakao
skal från en apelsin
saft från ½ apelsin

söndag 15 april 2012

The hunger games

Sitter nu i biosalongen och ser på reklam. Vi ska äntligen se på The hunger games, ska bli spännande att se hur pass lik den är Battle royale.

fredag 13 april 2012

Stupid hoe


Kan inte riktigt avgöra vad jag tycker om denna videon. Såg att den var sjukt hypad (negativt) för några veckor sen men kunde inte hitta originalvideon. Snubbla över den idag och det enda jag har konstaterat är att låten på något sätt blir bättre efter att man sett videon..