söndag 30 september 2012

En oväntad vänskap

Firade Karro genom sushi och bio tillsammans med Lollo igår kväll. Vi såg filmen en oväntad vänskap som var riktigt bra! En riktig "feel good" film. Rekommenderas verkligen!
Kolla in trailern; http://m.youtube.com/watch?v=OmQ6uKqyPX4

onsdag 26 september 2012

Sjukstuga hos mamma!

Camomillte med honung och chips!

Gårdagen

Trots förkylning jobbade jag till 13.30. Sen åkte jag till Ängelholm och handlade toalettnödvändigheter på rusta + nässpray ofc! Sen köpte jag nya blommor till krukorna på framsidan vid ytterdörren. Lyckades göra detta på rekordtid (jämfört med vad det brukar ta) och åkte därför till farmor och fikade med räkor och nyplockade hallon! Avslutade dagen på Espresso house med Lollo. Bra dag, men min kropp verkar inte hålla med. När jag vaknade idag hade jag tappat rösten och fick sjukanmäla mig på jobb!

måndag 24 september 2012

New heels from Nelly High heels party!

Äntligen kom skorna från Nelly high heels party vi var på på Pepes bodega i sommras! Minns inte att klacken var "dip dye" men älskar dom ändå. Klacken är 15 cm och platån 4 cm, trots den väldigt smala och lätt o stabila klacken är dom ändå rätt lätta att gå i!

fredag 21 september 2012

Rensat i sminket

Slängt en del och organiserat om, hoppas det blir bättre nu.

torsdag 20 september 2012

inspiration, cravings and must haves

Just nu är jag verkligen sugen på en vacker och mysig mysig päls, några fina loafers och mörkt hår med vinröda läppar!

måndag 17 september 2012

Be inspired by Lana del Rey



H&M har nu ett samarbete med Lana del Rey, det finns en del godbitar man kanske klickar hem! Och den 20de släpper de en musikvideo gjord av Johan Rencks. Spana in den här!

söndag 16 september 2012

Ysl le teint touche eclat

Köpte bla. den nya foundationen från YSL i fredags, Le teint touche eclat. Och jag älskar den! Den har lätt till medium täckning och ger en fantastisk lyster. Man känner sig fräsch och snygg, behöver knappt nått annat!
Femhundrafemton kronor får du ge för den.

Igår kväll

Börja med tjejkväll hos oss med fördrink och oreodesert. Sen bar det av mot tåget, vilket vi hann med precis, och vidare mot Halmstad. Har dock aldrig varit så trött som igår kväll, var färdig redan vid två! -_-

torsdag 13 september 2012

Powerwalk and dinner

Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp med jobb. Men var ute och pw 4.43 km idag efter jobb, riktigt skönt! Solen sken, måste passa på att gå ut nu innan regnet och snön kommer.

söndag 9 september 2012

Födelsedag

Var hos min farbror och firade hans fru i Bjuv. Hon har den finaste trädgården nånsin och hennes dotter den sötaste katten! Love it!

torsdag 6 september 2012

Tjejkväll!

Började med god mat och dricka på Torstens, där min kära kusin är kock! Sen lite rabatterad shopping.
Skinnjacka - Saki - Halsduk - Zara - Linne - H&M - Kjol - Zara - Skor - Jeffrey Campbell - Väska - Mulberry